AD RALLY 2020

De Kortrijk Editie

AD RALLY is een eendaagse roadtrip voor klassieke wagens en jonge supercars toegankelijk voor zowel beginners als ervaren equipes. De rally biedt een unieke combinatie van traditie en vernieuwing door niet alleen het beste van vroeger, maar ook het beste van het heden uit te nodigen. Het idee achter het evenement is heel simpel: verzamel vrienden en liefhebbers met dezelfde passie voor mooie ritten, zeldzame (klassieke) sportwagens,..  in een elegante maar informele sfeer en dit op prachtige historische locaties.

BALADE, REGULARITY of GT TOUR ? JOUW KEUZE!

Deelnemers kunnen kiezen in welke categorie ze wensen deel te nemen. In de categorie “CLASSICCAR” is er de keuze voor de klasse “BALADE” of “CONCURRENT”. De balade is voor diegenen die in hun eigen tempo rustig willen genieten van de dag, de prachtige locaties, de vergestrekte uitzichten en vooral ook het parcours. De concurrenten rijden dezelfde route, maar worden gedurende de dag op de proef gesteld met enkele regelmatigheidstests. De categorie “SUPERCARS” geeft de kans aan eigenaars van exclusieve sportwagens zich in te schrijven en dit met een ander op maat gemaakt roadbook.

WAT TE VERWACHTEN ?

Momenteel houden we jullie nog even in spanning waar we volgend jaar zullen starten. We kunnen wel al meegeven dat zoals steeds de nadruk zal liggen op teamwork, veiligheid, accuraatheid en de liefde voor het rijden.

Bent u alsook uw co-piloot klaar voor de uitdaging? Registreer dan nu!